Vad varje man behöver i sin necessär när han övernattar hos sin flickvän eller reser bort. Att vara väl förberedd för en övernattning är inte bara ett tecken på respekt mot din partner, utan det visar också att du tar hand om dig själv. Här är en lista på viktiga saker du bör ha i din necessär, redo för en natt borta från hemmet.

1. Tandborste och tandkräm

Inget kan ersätta en fräsch andedräkt på morgonen. Att ha din egen tandborste och tandkräm visar att du tar hand om din personliga hygien, vilket alltid uppskattas.

2. Rakningstillbehör

Om du är en man som behöver raka dig regelbundet, kom ihåg att ta med nödvändiga verktyg som en rakhyvel eller rakapparat, rakkräm eller rakgel. Glöm inte heller att packa en efterrakningslotion för att lugna huden efteråt.

3. Hudvårdsprodukter

Din hud förtjänar också lite kärlek och omsorg. Se till att packa ner en bra fuktighetskräm och solskyddskräm. Om du har specifika hudproblem, ta med relevanta produkter som aknebehandlingar eller speciella rengöringsmedel.

4. Hårvårdsprodukter

Din flickvän kanske inte har det schampo eller balsam som passar bäst för ditt hår. Ta med dina egna och kanske även något för styling, som gel eller vax, om du brukar använda sådant.

5. Deodorant

En självklarhet, men ändå värd att nämna. En god doft kan ge en stark första intryck och hålla dig fräsch hela dagen.

6. Parfym eller eau de toilette

Om du gillar att bära doft, ta med en liten flaska. En diskret men märkbar doft kan göra ett stort intryck.

7. Nagelklippare eller nagelfil

Oväntade nagelproblem kan uppstå när som helst, och det är alltid bäst att vara förberedd.

8. Första hjälpen

Ett par plåster och några smärtstillande tabletter kan vara användbart att ha, bara för säkerhets skull.

Att vara redo för en övernattning innebär mer än att bara ha med sig ett ombyte av kläder. Att ha dessa nödvändigheter i din necessär visar att du bryr dig om dig själv och din partner. Så nästa gång du planerar att övernatta hos din flickvän, se till att din necessär är välfylld och redo att gå.